Als je huisdier overlijdt
€ 22,90
Huisdieren zijn belangrijke leden van het gezin. Als ze sterven, kan het verdriet groot zijn. In deze gids gebruikt de auteur haar persoonlijke ervaring en expertise op het gebied van rouwverwerking om lezers 31 dagen lang te begeleiden met oefeningen en ondersteuning bij het verwerken van hun verlies.
Hoewel we een volk van dierenliefhebbers zijn, wordt er weinig emotionele steun geboden aan degenen die rouwen om de dood van een dier. Deze zeer praktische gids zal iedere worstelende en rouwende eigenaar helpen het verlies van een huisdier te verwerken.
‘Een prachtig, gevoelig en nuttig boek voor iedereen die door het verdriet van het verlies van een geliefd huisdier gaat.’ – Goodreads *****
Dit boek was een welkome begeleiding tijdens een heel moeilijke tijd. Doordacht en attent en vol verhalen van mensen die het verlies begrijpen. Troostrijk. – – Goodreads ****
Iedereen die een geliefd huisdier heeft verloren zal troost en steun vinden in Als je huisdier overlijdt.
Het maakt niet uit of het een recent verlies betreft of dat het al enige tijd geleden was. De verhalen en meelevende adviezen zullen je geruststellen dat alles wat je voelt normaal en begrijpelijk is.
Laat Millie Jacobs u begeleiden door uw pijn en u de tijd en ruimte geven om uw verlies te erkennen en uw verdriet te verwerken.
Millie Jacobs maakte het verlies van vele geliefde huisdieren mee. In haar werk als rouwbegeleidster heeft zij gezien hoe het verlies van een huisdier zeer pijnlijk kan zijn en dat anderen dat vaak niet begrijpen.
Gerelateerde boeken
-
-
-
De verstandige kock
De verstandige kock, of sorghvuldige huyshoudster was een kleine honderd jaar lang dé culinaire bestseller van Nederlandse bodem. Het is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De Amsterdamse druk uit 1669 werd als sluitstuk opgenomen in het driedelige Het Vermakelijck landtleven, een handleiding voor buitenplaatsbezitters om zelfvoorzienend te zijn. Een kookboek om lekker te koken met wat de grond schaft.
MARLEEN WILLEBRANDS, ALEXANDRA VAN DONGEN EN MANON HENZEN
De verstandige kok Lekker koken met wat de grond schaft Marleen Willebrands, neerlandica en culinair-historisch deskundige, hertaalde 194 recepten in modern-Nederlands en geeft uitgebreide achtergrondinformatie bij dit bijzondere kookboek. Alexandra van Dongen, kunsthistorica en conservator van Museum Boijmans Van Beuningen, beschrijft het keuken- en tafelgerei dat voorkomt in De verstandige kok aan de hand van eigentijdse schilderijen en voorwerpen, en koppelt dit aan de recepten. Manon Henzen, culinair historica en eigenaar van historisch kookatelier eet!verleden, bewerkte twintig tongstrelende recepten voor de moderne keuken. Zo kan iedereen de smaak van de zeventiende eeuw ontdekken. -
Wieden in je emotionele tuin
Overwin angst, onzekerheid, machteloosheid, boosheid, verdriet en andere negatieve emoties€ 22,90