Altijd moe

Het meest complete boek om vermoeidheid te overwinnen

 24,95

Langdurige en ernstige vermoeidheid ontstaat wanneer men systematisch het ontspanningsmechanisme onderdrukt zodat het moe zijn zich opstapelt. Dit gebeurt onopgemerkt vanuit een ongezonde en stressvolle levenswijze. De energiehuishouding zakt in elkaar en toxische stoffen stapelen zich op die niet of te traag het lichaam verlaten.

Jan Dries is duidelijk. Niet de vermoeidheid is het probleem, wel het gebrek aan herstel. Door onder andere eenvoudig en kortstondig te bewegen, het hoofd leeg te maken, het bioritme te respecteren, energierijke voeding te eten en vooral door energierovers uit te schakelen zoals stress en negatieve emoties, overwin je vermoeidheid opvallend snel.

JAN DRIES is auteur van gezondheidsboeken en heeft een rijke ervaring opgebouwd als Relaxatietherapeut en als Persoonlijkheidsanalist en is goed vertrouwd met deze problematiek.

Uitgiftedatum:
25-05-2022
Afmeting:
232x152x21 mm
Gewicht:
386 gram
ISBN:
9789056159184
Druk:
1
Aantal pagina's:
222
Uitgeverij:
Sterck & De Vreese
Taal:
Nederlands
Verschijningsvorm:
Paperback
Bekijk meer informatie over de auteur(s) van deze titel:

Gerelateerde boeken

  • De verstandige kock

    Alexandra van Dongen, Manon Henzen, Marleen Willebrands
     35,00

    De verstandige kock

    De verstandige kock, of sorghvuldige huyshoudster was een kleine honderd jaar lang dé culinaire bestseller van Nederlandse bodem. Het is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De Amsterdamse druk uit 1669 werd als sluitstuk opgenomen in het driedelige Het Vermakelijck landtleven, een handleiding voor buitenplaatsbezitters om zelfvoorzienend te zijn. Een kookboek om lekker te koken met wat de grond schaft.

    MARLEEN WILLEBRANDS, ALEXANDRA VAN DONGEN EN MANON HENZEN
    De verstandige kok Lekker koken met wat de grond schaft Marleen Willebrands, neerlandica en culinair-historisch deskundige, hertaalde 194 recepten in modern-Nederlands en geeft uitgebreide achtergrondinformatie bij dit bijzondere kookboek. Alexandra van Dongen, kunsthistorica en conservator van Museum Boijmans Van Beuningen, beschrijft het keuken- en tafelgerei dat voorkomt in De verstandige kok aan de hand van eigentijdse schilderijen en voorwerpen, en koppelt dit aan de recepten. Manon Henzen, culinair historica en eigenaar van historisch kookatelier eet!verleden, bewerkte twintig tongstrelende recepten voor de moderne keuken. Zo kan iedereen de smaak van de zeventiende eeuw ontdekken.

     35,00
  • Hoe om te gaan met depressie

    40 technieken om weer controle over je leven te krijgen
    James Withey
     19,90
  • Ontwerp je eigen voedselbostuin

    Klimaatrobuust en biodivers
    Evelyn De Bruecker
     27,50
  • Wieden in je emotionele tuin

    Overwin angst, onzekerheid, machteloosheid, boosheid, verdriet en andere negatieve emoties
    Jan Dries
     22,90