- Je kunt "Het excellente kookboek van doctor Carolus Battus uit 1593" niet toevoegen aan je winkelwagen, omdat het product niet op voorraad is.
Het brein dagboek
€ 17,90
In dit handzame boekje heeft Kaja Nordengen haar allerbeste tips verzameld hoe je dagelijks op een eenvoudige en leuke manier kunt oefenen om de conditie van je hersenen te verbeteren. Besteed elke dag een paar minuten aan het doen van een opdracht – leer iets nieuws, zet je telefoon uit, los een IQ-raadsel op of loop een andere route naar huis.
Gun je hersenen een betere gezondheid.
Dit dagboek is niet jaarafhankelijk en je kunt op elk moment beginnen.
Kaja Nordengen is al haar hele leven gefascineerd door onze hersenen. Ze begon op jonge leeftijd met de studie neurologie, gepromoveerde daarna en inmiddels werkt ze als arts, onderzoeker en docent. Daarnaast is ze auteur van meerdere populaire boeken en geeft ze lezingen over de wondere werking van ons brein.
Gerelateerde boeken
-
-
-
Genezen met voeding
Waarom zijn bananen heilzaam tegen spierkrampen? Kan je een droge huid voorkomen door meer noten, olie en avocado te eten? Kan aangepaste voeding helpen om een burn-out te voorkomen?
We weten inmiddels dat er een verband bestaat tussen voeding, ziekte en genezing. Voeding kan medicijnen niet vervangen, maar kan wel helpen de gezondheid in het algemeen te verbeteren en het genezingsproces in geval van ziekte te bevorderen. Jan Dries gaat in Genezen met voeding op zoek naar haalbare, realistische oplossingen.
Jan Dries is auteur van gezondheidsboeken en heeft een rijke ervaring opgebouwd als voedingstherapeut en docent voedingsleer. Hij is auteur van de boeken Genezen met kruiden en Immuniteit. Het wapen tegen corona en andere virale infecties.
-
Gek op groenten!
Of je nu kiest voor Pastinaak in ’t Groen, of de Theatrale bloemkool met tikka massalasaus op tafel tovert, of aan de slag gaat met het recept voor Zoete aardappel wentelteefjes en smult van een rijkelijke portie Tiramisu met Porcini, in Gek op Groenten! laat Vegamuze aka Eveline Versluys je zien én proeven hoe veelzijdig, creatief en ongelofelijk lekker koken met groenten kan zijn.
Als gevestigde waarde in de cateringwereld weet Vegamuze als geen ander hoe je het beste in groenten naar boven haalt en hoe je kunt koken met een overvloed aan smaak. Ze deelt haar culinaire ervaring met de lezer op een speelse manier, zodat ook jouw liefde voor groenten aangewakkerd wordt.
Verrassend inventief, van ontbijt tot diner en gewoonweg heel erg lekker: zo proefde je groenten nog nooit! De fotografie van Toos Vergote laat je alvast watertanden!