Tomaat

Zelfgekweekt smaakt beter

 27,50

DE MEEST COMPLETE TOMATENGIDS

‘Tomaat. Zelfgekweekt smaakt beter’ brengt een ode aan de zuiderse vrucht die al jaren een vaste plaats heeft in onze eetcultuur. Tomaten zijn onmisbare ingrediënten in pastaschotels, tapenades of pizza’s. Maar heb je ooit een zelfgekweekte tomaat geproefd, zongerijpt op een warm balkon, in een kas of in volle grond? Wat een smaakexplosie, wat een sensatie! Als er al een vrucht is die zoveel beter smaakt als je deze zelf kan telen, dan is het wel de tomaat.
Maar hoe begin je eraan? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten tot de oogst in de zomer: Angelo geeft alle tips en tricks mee die hij als doorgewinterde moestuinier verzamelde. Hij selecteerde vijftig oude en nieuwe variëteiten met bijzonder veel smaak. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, vormen het sluitstuk van dit boek: de tuin op tafel in de praktijk.

Angelo Dorny is tuinspecialisten groenjournalist. Duizenden mensen enthousiasmeert hij via zijn boeken en sociale media. Hij teelt al meer dan twintig jaar zelf tomaten.

Verschijningsvorm:
Hardcover
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Sterck & De Vreese
Aantal pagina's:
224
Druk:
1
ISBN:
9789464711196
Uitgiftedatum:
29-09-2023
Gewicht:
846 gram
Afmeting:
254x199x22 mm
Bekijk meer informatie over de auteur(s) van deze titel:

Gerelateerde boeken