Betalen met iDEAL / Bancontact

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL voor Nederland, Bancontact voor België. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Op uw factuur zal ‘Noordboek’ als begunstigde in het betaalscherm verschijnen, ook indien u bij Sterck & De Vreese, Bornmeer en HL Books bestelt.

Betalen met Creditcard

Voert u een betaling uit met uw creditcard, dan vult u verschillende gegevens in. In ieder geval wordt er altijd gevraagd naar uw eigen naam zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC).

Betalen met PayPal

Op onze website kunt u ervoor kiezen om de betaling uit te voeren via PayPal. De belangrijkste verschillen tussen iDeal en PayPal zijn als volgt: Via iDeal betaalt u direct en zonder omwegen via uw eigen bank, terwijl bij PayPal de betaling verloopt via een PayPal-account welke u zelf hebt gecreëerd. Dit account is gekoppeld aan uw bankrekening.

Bezorging

Wanneer u voor 23.00 uur ‘s avonds een bestelling plaatst, heeft u deze doorgaans binnen 1-2 werkdagen in huis, afhankelijk van de bezorgdienst.

Wilt u de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland? Neemt u dan via het contactformulier contact op met Bornmeer | Noordboek.

Verzendkosten

Bij een bestelling van € 25,- of meer berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland. Bij een bestelling onder de € 25,- hanteren wij vaste lage verzendkosten van € 2,50 per bestelling. Dit is alleen van toepassing bij verzending naar Nederland. Wilt u de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland? Neemt u dan via het contactformulier contact op met Bornmeer | Noordboek.

Retourneren

Artikelen kunnen tegen bepaalde voorwaarden worden geretourneerd. Voorwaarden:

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

Vragen over uw bestelling?

Neem gerust contact op met onze klantenservice: tel. (0513) 490 319.