Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing van Jeannette Parramore – verhalen van een Vroege Vogel

12 april om 19:00 - 21:00

Jeannette Parramore komt vrijdag 12 april naar boekhandel Van Piere en vertelt je alles over haar avonturen als verslaggever bij het radioprogramma Vroege Vogels. Oud-boswachter Frans Kapteijns, die zij meermalen heeft geïnterviewd, is er ook. 

Jeannette Parramore (1956) was jarenlang een vertrouwde stem in het populaire radio 1 programma Vroege Vogels. De extreme situaties (donker, koud, eng, verdwaald) waarin zij als verslaggever soms terechtkwam werden de bron voor haar humorvolle en sprankelende verhalen, waarin ze fictie en waarheid op een bijzondere manier vermengt.

Een paar verhalen spelen zich af in Brabant, zoals De Heksenboom van Bladel, die in 2019 Boom van het Jaar werd. Samen met oud-boswachter Frans Kapteijns probeert ze te achterhalen hoe het zit met de legende van Zwarte Kaat en doet daarbij een gruwelijke ontdekking.

Frans Kapteijns, die wekelijks zijn kennis van de natuur deelt bij Omroep Brabant, zal vertellen over zijn betrokkenheid bij bomen en zijn grote passie voor de natuur.

Vragen stellen mag en natuurlijk is het mogelijk om deze avond het boek Radiovrouw te laten signeren!

Reserveer eenvoudig een plaatsje via de volgende LINK.

Locatie

Boekhandel Van Piere
Nieuwe Emmasingel 48
Eindhoven,5611 AMNederland
+ Google Maps
Telefoon
040 2492002
Bekijk de site van Locatie