Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op Overkanters excursie in de Mokbaai

30 september 2023 om 12:00 - 14:00

Op Overkanters excursie in de Mokbaai

 

Op zaterdag 30 september geeft Arthur Oosterbaan een gratis excursie in de Mokbaai en de gebiedjes in de directe omgeving. Arthur laat je op deze middag voorbeelden zien van de zonderlinge omgang van de mens met de natuur. In het boekje ‘Overkanters’ heeft hij over dit onderwerp leuke verhalen geschreven.

Het wordt een mooie excursie met bijzondere overdenkingen. Over gif en bommen, over amfibische oefeningen. En over stikstof en overbodige zanddijken. Natuurlijk gaan we ook opzoek naar interessante dieren en planten. Neem je verrekijker dus mee!

Wil je een afwisselende natuurexcursie met een verhalenverteller die spannend kan vertellen? Meld je dan aan via: www.duinbehoud.nl/dagvandeduinen/gamee

 

Praktische informatie:

Datum: 30 september

Tijd: 12.00 – 14.00 uur

Afstand: Max. 5 km

 

Stichting Duinbehoud is dé onafhankelijke stichting voor bescherming van de kust. In belang van de natuur en mensen. Want de kust, die koesteren we. Meer weten? Ga naar www.duinbehoud.nl


Foto: Sytske Dijken- Foto Fitis

——————————————————————————————

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Janssen, directeur van Stichting Duinbehoud: marc@duinbehoud.nl of 06-33582581.

Bijgaand beeld kunt u plaatsen met naamsvermelding van de fotograaf: Sytske Dijksen – Foto Fitis.

Locatie

Texel, bij de TESO boot, uitgang linkerzijde
Pontweg 1
Den Hoorn, Texel 1797 SN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie