A Book About Bread

A Baker's Manual
Issa Niemeijer-Brown

 35,00

Brood is dagelijks en vertrouwd, maar dit boek is uitzonderlijk en verrassend. Het bevat recepten voor de lekkerste soorten Frans brood en brengt daarbij het broodbakken terug tot de basis, tot begrip, gevoel en intuïtie.
Een boek over brood was direct een groot succes en steeds vaker kwam de vraag om het boek ook in het Engels uit te brengen. A Book About Bread is net zo toegankelijk en pretentieloos als zijn Nederlandse tegenhanger.

Issa Niemeijer-Brown is afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden en leerde al vroeg thuis te bakken. Na een studie sociologie startte hij samen met zijn broer de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer. En met succes, want de bakkerij staat in binnen-en buitenland steeds weer in de lijstjes van beste bakkers.

Verschijningsvorm:
Hardcover
Taal:
Engels
Uitgeverij:
HL Books
Aantal pagina's:
240
Druk:
1
ISBN:
9789464710717
Gewicht:
1027 gram
Afmeting:
267x209x25 mm
Uitgiftedatum:
02-10-2023

Gerelateerde boeken