Eindelijk
€ 22,90
Rouw heeft een slecht imago.
Ten onrechte! Rouw is een proces dat ons helpt met onze verliezen te leren leven. De auteurs laten zien hoe verschillend we rouwen en helderen wijdverbreide misverstanden op over wat er gebeurt als een dierbare sterft. Want rouw is niet wat we denken dat het is. Rouw kent geen regels, maar is maakbaar. Rouw doet pijn, maar is ook waardevol. Het is de hoogste tijd dat we verhalen over rouwen gaan vertellen: heftige en tedere, mooie en boze, ontroerende en verrassende verhalen. We kunnen de maatschappelijke omgang met rouw alleen veranderen door erover te praten: eindelijk.
eindelijk. openhartig praten over de dood was in Duitsland een ‘Spiegel Bestseller’.
Caroline Kraft is journaliste, stervensbegeleider en begrafenisondernemer; Susann Brückner is auteur en journaliste.
Samen maken ze de podcast endlich. Über trauer reden. Deze werd genomineerd voor de Podcast Award en gekozen als een van de beste podcasts door Zeit online.
Gerelateerde boeken
-
Een platte buik in enkele weken tijd
Veel mensen hebben last van een opgezette buik, met klachten zoals winderigheid, zure oprispingen, een opgezette maag, een opgeblazen gevoel, vochtophoping, overgewicht, huidproblemen, kortademigheid, darmverstopping, vermoeidheid, ochtendhumeur en depressieve neigingen. Dit boek brengt een positieve boodschap en begeleidt u op weg naar een platte buik, zonder klachten.
Ons verteringsstelsel is immers geen betonmolen of een mixer, maar een uiterst ingenieus systeem met een vertering die op verschillende plaatsen en niveaus verloopt. Ingrediënten verteren op verschillende manieren en kunnen daarom soms niet gelijktijdig met andere voedingsmiddelen gegeten worden. Met enkele eenvoudige voedingsregels die we van een combinatiekaart aflezen en een kleine aanpassing in de keuken die aanvankelijk revolutionair lijkt, maar achteraf zo vanzelfsprekend is, bereikt u snel verrassende resultaten. U krijgt niet alleen een platte buik, maar ook het verteringsstelsel functioneert weer optimaal, terwijl u bevrijd bent van talrijke ongemakken.
-
-
Gif in uw voeding
Op de ingrediëntenlijst van zowat alle fabrieksvoeding – van koekjes tot afbakbroodjes, van pudding tot gepelde garnaaltjes – zie je E-nummers staan. Niet minder dan 385 verschillende E-nummers komen in onze voeding terecht. De consument is zich niet bewust van de betekenis van die E-nummers, noch van de gevaarlijke bijwerkingen. Maar wat zijn E-nummers, en waarom worden ze gebruikt? De ‘E’ verwijst naar Europa, en de nummers, een getal van drie of vier cijfers, staan voor een additief. Dat is bijna altijd een chemische stof die wordt toegevoegd, zodat het product langer houdbaar is, niet verkleurt, of de smaak of geur vervangt die het verliest tijdens het productieproces. En dan eten we drie koekjes bij de gearomatiseerde thee, een diepvriespizza als avondeten en onderuitgezakt op de bank een zakje zoute chips … De hoeveelheid E-nummers die een doorsnee consument per jaar binnenkrijgt, is aanzienlijk. Deze chemische stoffen werken op elkaar in en belasten onze organen.