Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ecopsychologie Festival 2024

4 juli om 08:00 - 7 juli om 17:00

Voorproefje

Het Ecopsychologiefestival is een unieke bijeenkomst waar je komt proeven van warme workshops met inspirerende mensen. Samen dagen we het huidige Westerse model uit en wakkeren we onze verbinding met het leven en met Aarde weer aan. Het programma biedt naast de geplande activiteiten ook ruimte om te werken vanuit wat er ontstaat, vanuit het land, vanuit wat ons verbindt en vanuit onze collectieve wijsheid en talenten.

We leven samen in de natuur, soms in de stilte. We eten lokaal, biologisch en vegetarisch, met liefde bereid. We praten, ervaren, dromen en spelen. Soms delen we ons verdriet om de wereld of gaan we in het verschil staan van hoe we ons verhouden tot wat er om ons heen gebeurt. We delen onze verwondering over de natuurlijke schoonheid die we zien. We leren dat alles samen te dragen en zijn verbonden in onze zorg voor onszelf, onze samenleving, alle levende wezens en Aarde, waar we als mens deel van zijn.

Voor meer informatie over, het programma voor en sfeerbeelden van dit evenement, kunt u terecht op de website van het Ecopsychologie festival: Ecopsychologie festival

Schrijf je nu in en ontvang een gesigneerd exemplaar van “Aarde-emoties” van Glenn Albrecht. De eerste 50 inschrijvingen ontvangen dit unieke geschenk!

 

Gegevens

Begin:
4 juli om 08:00
Einde:
7 juli om 17:00
Site:
https://ecopsychologiefestival.be/

Organisator

Earthwise Education
E-mail
info@earthwise.education
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Koningsteencenter
Oxdonkstraat 168
Kapelle-op-den-Bos,1880België
+ Google Maps