Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vroege Vogels-ontbijt met Jeannette Parramore

11 mei om 09:00 - 10:30

Vroege Vogels-ontbijt met Jeannette Parramore

Op de dag vóór moederdag vertelt Jeannette Parramore, die achttien jaar verslaggever was bij Vroege Vogels, tijdens een heerlijk ontbijt over haar boek Radiovrouw, Verhalen van een Vroege Vogel. Ze geeft ook een inkijkje achter de schermen van dit populaire zondagochtendprogramma op Radio 1. Verwacht daarnaast een bijdrage van een Mystery Guest…

Eind november verscheen Radiovrouw, Verhalen van een Vroege Vogel van Jeannette Parramore bij uitgeverij Noordboek. Het is een verhalenbundel en een neerslag van wat ze de afgelopen achttien jaar als verslaggever allemaal heeft meegemaakt bij Vroege Vogels. Het programma wordt al sinds jaar en dag vaste prik uitgezonden op zondagochtend van 07.00-10.00 uur op Radio 1.

Het zijn stuk voor stuk spannende en ook informatieve verhalen in de bundel van Jeannette. Ze zijn toegankelijk geschreven voor een groot publiek. Veel verhalen spelen zich trouwens af in Gelderland, eenvoudig omdat hier veel natuur te vinden is.

Trakteer moeder op een goed ontbijt mét presentatie, of kom gewoon lekker zelf ontbijten en luisteren naar de verhalen van Jeannette! Beluister bij wijze van warming up een radio-interview met haar.

Jeannette Parramore
Jeannette Parramore (1956) was een vertrouwde stem in Vroege Vogels, iedere zondagochtend op Radio 1. Ze werkte ruim achttien jaar voor het programma. De extreme situaties (donker, koud, eng, verdwaald) waarin zij als verslaggever soms terechtkwam, werden de bron voor haar humorvolle en sprankelende verhalen, waarin ze fictie en waarheid op een bijzondere manier vermengt. Vanzelfsprekend spelen de natuur én de verwondering daarover de hoofdrol en vertelt ze en passant hoe een radioprogramma als Vroege Vogels gemaakt wordt.
Jeannette Parramore is natuurverslaggever en werkte vooral voor radio en televisie waar zij interviews, reportages en documentaires maakte. Haar radiodocumentaire Doodsverlangen (nps) werd genomineerd voor de Prix Europa 2006.

Praktische info
Datum: zaterdag 11 mei 2024
Tijd: 09.00-10.30 uur
Locatie: Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp
Kosten deelname: € 17,50. Opgeven kan per e-mail aan info@eenpassievoorboeken.nl

Boek bestellen?
U kunt het boek van Jeannette Parramore vast bestellen.

Organisator

Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter
Telefoon
026-3628959
E-mail
info@eenpassievoorboeken.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Boekhandel Jansen & de Feijter
Emmastraat 6
Velp,6881 STNederland
+ Google Maps
Telefoon
026-36 28 959
Bekijk de site van Locatie