Als je huisdier overlijdt
€ 22,90
Huisdieren zijn belangrijke leden van het gezin. Als ze sterven, kan het verdriet groot zijn. In deze gids gebruikt de auteur haar persoonlijke ervaring en expertise op het gebied van rouwverwerking om lezers 31 dagen lang te begeleiden met oefeningen en ondersteuning bij het verwerken van hun verlies.
Hoewel we een volk van dierenliefhebbers zijn, wordt er weinig emotionele steun geboden aan degenen die rouwen om de dood van een dier. Deze zeer praktische gids zal iedere worstelende en rouwende eigenaar helpen het verlies van een huisdier te verwerken.
‘Een prachtig, gevoelig en nuttig boek voor iedereen die door het verdriet van het verlies van een geliefd huisdier gaat.’ – Goodreads *****
Dit boek was een welkome begeleiding tijdens een heel moeilijke tijd. Doordacht en attent en vol verhalen van mensen die het verlies begrijpen. Troostrijk. – – Goodreads ****
Iedereen die een geliefd huisdier heeft verloren zal troost en steun vinden in Als je huisdier overlijdt.
Het maakt niet uit of het een recent verlies betreft of dat het al enige tijd geleden was. De verhalen en meelevende adviezen zullen je geruststellen dat alles wat je voelt normaal en begrijpelijk is.
Laat Millie Jacobs u begeleiden door uw pijn en u de tijd en ruimte geven om uw verlies te erkennen en uw verdriet te verwerken.
Millie Jacobs maakte het verlies van vele geliefde huisdieren mee. In haar werk als rouwbegeleidster heeft zij gezien hoe het verlies van een huisdier zeer pijnlijk kan zijn en dat anderen dat vaak niet begrijpen.
Gerelateerde boeken
-
-
-
Gif in uw voeding
Op de ingrediëntenlijst van zowat alle fabrieksvoeding – van koekjes tot afbakbroodjes, van pudding tot gepelde garnaaltjes – zie je E-nummers staan. Niet minder dan 385 verschillende E-nummers komen in onze voeding terecht. De consument is zich niet bewust van de betekenis van die E-nummers, noch van de gevaarlijke bijwerkingen. Maar wat zijn E-nummers, en waarom worden ze gebruikt? De ‘E’ verwijst naar Europa, en de nummers, een getal van drie of vier cijfers, staan voor een additief. Dat is bijna altijd een chemische stof die wordt toegevoegd, zodat het product langer houdbaar is, niet verkleurt, of de smaak of geur vervangt die het verliest tijdens het productieproces. En dan eten we drie koekjes bij de gearomatiseerde thee, een diepvriespizza als avondeten en onderuitgezakt op de bank een zakje zoute chips … De hoeveelheid E-nummers die een doorsnee consument per jaar binnenkrijgt, is aanzienlijk. Deze chemische stoffen werken op elkaar in en belasten onze organen.
-
Gek op groenten!
Of je nu kiest voor Pastinaak in ’t Groen, of de Theatrale bloemkool met tikka massalasaus op tafel tovert, of aan de slag gaat met het recept voor Zoete aardappel wentelteefjes en smult van een rijkelijke portie Tiramisu met Porcini, in Gek op Groenten! laat Vegamuze aka Eveline Versluys je zien én proeven hoe veelzijdig, creatief en ongelofelijk lekker koken met groenten kan zijn.
Als gevestigde waarde in de cateringwereld weet Vegamuze als geen ander hoe je het beste in groenten naar boven haalt en hoe je kunt koken met een overvloed aan smaak. Ze deelt haar culinaire ervaring met de lezer op een speelse manier, zodat ook jouw liefde voor groenten aangewakkerd wordt.
Verrassend inventief, van ontbijt tot diner en gewoonweg heel erg lekker: zo proefde je groenten nog nooit! De fotografie van Toos Vergote laat je alvast watertanden!