Als je huisdier overlijdt

Steun en troost wanneer je huisdier overlijdt en jij rouwt
Millie Jacobs

 22,90

Huisdieren zijn belangrijke leden van het gezin. Als ze sterven, kan het verdriet groot zijn. In deze gids gebruikt de auteur haar persoonlijke ervaring en expertise op het gebied van rouwverwerking om lezers 31 dagen lang te begeleiden met oefeningen en ondersteuning bij het verwerken van hun verlies.
Hoewel we een volk van dierenliefhebbers zijn, wordt er weinig emotionele steun geboden aan degenen die rouwen om de dood van een dier. Deze zeer praktische gids zal iedere worstelende en rouwende eigenaar helpen het verlies van een huisdier te verwerken.

‘Een prachtig, gevoelig en nuttig boek voor iedereen die door het verdriet van het verlies van een geliefd huisdier gaat.’ – Goodreads *****

Dit boek was een welkome begeleiding tijdens een heel moeilijke tijd. Doordacht en attent en vol verhalen van mensen die het verlies begrijpen. Troostrijk. – – Goodreads ****

Iedereen die een geliefd huisdier heeft verloren zal troost en steun vinden in Als je huisdier overlijdt.
Het maakt niet uit of het een recent verlies betreft of dat het al enige tijd geleden was. De verhalen en meelevende adviezen zullen je geruststellen dat alles wat je voelt normaal en begrijpelijk is.

Laat Millie Jacobs u begeleiden door uw pijn en u de tijd en ruimte geven om uw verlies te erkennen en uw verdriet te verwerken.

Millie Jacobs maakte het verlies van vele geliefde huisdieren mee. In haar werk als rouwbegeleidster heeft zij gezien hoe het verlies van een huisdier zeer pijnlijk kan zijn en dat anderen dat vaak niet begrijpen.

Afmeting:
220x140x25 mm
Gewicht:
422 gram
ISBN:
9789056154783
Verschijningsvorm:
Paperback
Druk:
1
Aantal pagina's:
272
Uitgeverij:
Uitgeverij Noordboek
Taal:
Nederlands
Uitgiftedatum:
26-04-2023

Gerelateerde boeken

  • Tomaat

    Tomaat

    Zelfgekweekt smaakt beter
    Angelo Dorny
     27,50

    Tomaat

    ‘Tomaat. Zelfgekweekt smaakt beter’ brengt een ode aan de zuiderse vrucht die al jaren een vaste plaats heeft in onze eetcultuur. Tomaten zijn onmisbare ingrediënten in pastaschotels, tapenades of pizza’s. Maar heb je ooit een zelfgekweekte tomaat geproefd, zongerijpt op een warm balkon, in een kas of in volle grond? Wat een smaakexplosie, wat een sensatie! Als er al een vrucht is die zoveel beter smaakt als je deze zelf kan telen, dan is het wel de tomaat.
    Maar hoe begin je eraan? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten tot de oogst in de zomer: Angelo geeft alle tips en tricks mee die hij als doorgewinterde moestuinier verzamelde. Hij selecteerde vijftig oude en nieuwe variëteiten met bijzonder veel smaak. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, vormen het sluitstuk van dit boek: de tuin op tafel in de praktijk.

    Angelo Dorny is tuinspecialist en groenjournalist. Hij enthousiasmeert duizenden mensen via zijn boeken en sociale media. Hij teelt al ruim twintig jaar tomaten.

     27,50
  • 50 knopen die je moet kennen

    50 knopen die je moet kennen

    Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen, kamperen en veel meer
    Marty Allen
     15,00
  • Genezen met voeding

    Genezen met voeding

    Voedingsadvies bij meer dan 150 ziektes
    Jan Dries
     24,95

    Genezen met voeding

    Waarom zijn bananen heilzaam tegen spierkrampen? Kan je een droge huid voorkomen door meer noten, olie en avocado te eten? Kan aangepaste voeding helpen om een burn-out te voorkomen?

    We weten inmiddels dat er een verband bestaat tussen voeding, ziekte en genezing. Voeding kan medicijnen niet vervangen, maar kan wel helpen de gezondheid in het algemeen te verbeteren en het genezingsproces in geval van ziekte te bevorderen. Jan Dries gaat in Genezen met voeding op zoek naar haalbare, realistische oplossingen.

    Jan Dries is auteur van gezondheidsboeken en heeft een rijke ervaring opgebouwd als voedingstherapeut en docent voedingsleer. Hij is auteur van de boeken Genezen met kruiden en Immuniteit. Het wapen tegen corona en andere virale infecties.

     24,95
  • De verstandige kock

    De verstandige kock

    Marleen Willebrands, Alexandra van Dongen, Manon Henzen
     35,00

    De verstandige kock

    De verstandige kock, of sorghvuldige huyshoudster was een kleine honderd jaar lang dé culinaire bestseller van Nederlandse bodem. Het is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De Amsterdamse druk uit 1669 werd als sluitstuk opgenomen in het driedelige Het Vermakelijck landtleven, een handleiding voor buitenplaatsbezitters om zelfvoorzienend te zijn. Een kookboek om lekker te koken met wat de grond schaft.

    MARLEEN WILLEBRANDS, ALEXANDRA VAN DONGEN EN MANON HENZEN
    De verstandige kok Lekker koken met wat de grond schaft Marleen Willebrands, neerlandica en culinair-historisch deskundige, hertaalde 194 recepten in modern-Nederlands en geeft uitgebreide achtergrondinformatie bij dit bijzondere kookboek. Alexandra van Dongen, kunsthistorica en conservator van Museum Boijmans Van Beuningen, beschrijft het keuken- en tafelgerei dat voorkomt in De verstandige kok aan de hand van eigentijdse schilderijen en voorwerpen, en koppelt dit aan de recepten. Manon Henzen, culinair historica en eigenaar van historisch kookatelier eet!verleden, bewerkte twintig tongstrelende recepten voor de moderne keuken. Zo kan iedereen de smaak van de zeventiende eeuw ontdekken.

     35,00