Ambachtelijk ijs in zeven lessen

 24,90

Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie, dat mooi wegsmelt: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in de mond volledig kunnen ontwikkelen. Wie wil dat nu niet?
Recepten voor ijsjes die je op internet of in kookboeken vindt, voldoen zelden aan deze criteria. En dat is ook wel logisch, want er schuilt heel wat technologie achter goed ambachtelijk ijs. Moeilijk? Nee, het rekenwerk kunnen we overlaten aan rekenmodellen: je hoeft alleen maar de gewenste waardes in te vullen en er rolt zo een recept uit.

Maak in Ambachtelijk ijs in zeven lessen kennis met de kunst van het ijs bereiden. Van sorbets tot lekker zuivelijs en van eenvoudige tot complexe ijscreaties; Jan Boeren leidt je in zeven lessen op tot een volleerd ijsmaker. Je gasten zullen versteld staan!

Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier: Kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde de startcursus IJsbereiden en later de technische cursus IJsbereiden. Deze werden via Le Cuisinier in digitale vorm aangeboden en zijn nu te boek gesteld.

Verschijningsvorm:
Hardcover
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Sterck & De Vreese
Aantal pagina's:
190
Druk:
1
ISBN:
9789464711905
Uitgiftedatum:
31-05-2024
Gewicht:
769 gram
Afmeting:
247x177x22 mm
Bekijk meer informatie over de auteur(s) van deze titel:

Gerelateerde boeken