Diepzee

Een diepe duik in een van de meest mysterieuze plekken op aarde
Jon Copley

 17,90

Let op! Verwacht rond 18-09-2024

Ontdek wat zich in de diepste diepten van onze oceanen bevindt … In tien korte en informatieve essays reist mariene bioloog Jon Copley naar een van de meest mysterieuze en fascinerende plekken op aarde: de diepzee. Ontdek wat deze habitat uniek maakt, maak kennis met de wezens die er wonen en ontdek hoe oceaanonderzoekers kilometers onder het oceaanoppervlak hun onderzoek verrichten. Een briljant gids voor een van de meest fascinerende en minst onderzochte plaatsen die de mensheid kent.

Verschijningsvorm:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Uitgeverij Noordboek
Aantal pagina's:
128
Druk:
1
Datum verwacht:
18-09-2024
ISBN:
9789464712407

Gerelateerde boeken

 • Waterplanten en waterkwaliteit

  Fons Smolders, Gerben van Geest, Jan Roelofs
   39,90
 • 61 eilanden in de Waddenzee

  Een ontdekkingsreis
  Evert Jan Prins
   49,90

  61 eilanden in de Waddenzee

  Evert Jan Prins brengt als eerste alle 61 bewoonde en onbewoonde Waddeneilanden in beeld met schitterende fotografie en unieke reisverhalen. De Nederlandse, Duitse en Deense eilanden kennen landschappelijk en historisch veel overeenkomsten, maar de auteur laat ook feilloos het eigen karakter van ieder eiland zien. Hij neemt de tijd om de inwoners aan het woord te laten, heeft veel oog voor de cultuurhistorie en overal is de overweldigende natuur aanwezig. Een schitterend cadeauboek met meer dan 500 foto’s en kaarten over dit geweldige gebied dat aangewezen is als Unesco Werelderfgoed.

  Evert Jan Prins is kenner van het Waddengebied en heeft jarenlang rondgezworven om alle eilanden te kunnen bezoeken.

   49,90
 • Wadwachters

  Over tekenen van vogels, het getij en droogvallen op het wad
  Erik van Ommen, Wilma Brinkhof
   24,90
 • Tuinplantenlexicon

  Griselda Kerr
   29,95

  Tuinplantenlexicon

  Hoe verzorg ik deze maand mijn rozen? Mag ik het gazon eigenlijk al maaien? Wanneer moet ik ook alweer de appelboom snoeien? Kan ik deze hortensia wel of niet nu terugknippen? Waar moet ik deze maand speciaal op letten in de tuin? Op deze en tal van andere vragen kun je in dit boek een antwoord vinden.

  Het draait allemaal om de tabel achter in dit boek. Zoek in deze alfabetische lijst de plant op waar je iets over wilt weten en in één oogopslag wordt duidelijk in welke maand je er wat mee moet doen: snoeien, voeden, vermeerderen, wat dan ook. Maar andersom kan ook: kijk bij de huidige maand wat je zoal zou kunnen doen!

  Een boek zonder poespas en boordevol praktische adviezen, gebaseerd op twintig jaar informatie verzamelen over honderden tuinplanten. Een superhandig naslagwerk voor de beginnende en gevorderde tuinier!

   29,95