Feng Shui Modern
€ 21,90
Ga ik beter slapen als ik mijn bed op een andere plek zet? Ben ik succesvoller op mijn werk als ik mijn bureau verschuif? Verandert mijn leven echt als ik mijn woning verander? Werkt feng shui eigenlijk wel? Het antwoord op al deze vragen is ja.
In Feng Shui Modern leer je van CLiff Tan hoe je met behulp van feng shui elke kamer inricht en elke ruimte optimaal gebruikt, zodat je huis gaat aanvoelen als een gelukkige, gezonde oase. Aan de hand van het mystieke aspect van deze oude praktijk laat hij de logica erachter zien. Want daar gaat het bij feng shui om: begrijp je de logica eenmaal, dan werkt het elke keer. Geen enkele kamer is te moeilijk, geen enkel probleem is onoplosbaar voor feng shui.
Daarom passen de mensen het ook al duizenden jaren toe. Zodra je je prettig voelt in een ruimte, verandert je hele perspectief. Zo eenvoudig is het.
Cliff Tan combineert in zijn werk architectuur met feng shui. Op TikTok heeft hij meer dan een miljoen volgers en zijn video’s met uitleg over feng shui zijn miljoenen keren bekeken.
Dura Lee is Zuid-Koreaans kunstenares en illustrator.
Gerelateerde boeken
Genezen met voeding
€ 24,95Waarom zijn bananen heilzaam tegen spierkrampen? Kan je een droge huid voorkomen door meer noten, olie en avocado te eten? Kan aangepaste voeding helpen om een burn-out te voorkomen?
We weten inmiddels dat er een verband bestaat tussen voeding, ziekte en genezing. Voeding kan medicijnen niet vervangen, maar kan wel helpen de gezondheid in het algemeen te verbeteren en het genezingsproces in geval van ziekte te bevorderen. Jan Dries gaat in Genezen met voeding op zoek naar haalbare, realistische oplossingen.
Jan Dries is auteur van gezondheidsboeken en heeft een rijke ervaring opgebouwd als voedingstherapeut en docent voedingsleer. Hij is auteur van de boeken Genezen met kruiden en Immuniteit. Het wapen tegen corona en andere virale infecties.
Planten en kruiden voor de geest
Voor meer energie, een beter geheugen en emotioneel evenwicht€ 24,95De verstandige kock
€ 35,00De verstandige kock, of sorghvuldige huyshoudster was een kleine honderd jaar lang dé culinaire bestseller van Nederlandse bodem. Het is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De Amsterdamse druk uit 1669 werd als sluitstuk opgenomen in het driedelige Het Vermakelijck landtleven, een handleiding voor buitenplaatsbezitters om zelfvoorzienend te zijn. Een kookboek om lekker te koken met wat de grond schaft.
MARLEEN WILLEBRANDS, ALEXANDRA VAN DONGEN EN MANON HENZEN
De verstandige kok Lekker koken met wat de grond schaft Marleen Willebrands, neerlandica en culinair-historisch deskundige, hertaalde 194 recepten in modern-Nederlands en geeft uitgebreide achtergrondinformatie bij dit bijzondere kookboek. Alexandra van Dongen, kunsthistorica en conservator van Museum Boijmans Van Beuningen, beschrijft het keuken- en tafelgerei dat voorkomt in De verstandige kok aan de hand van eigentijdse schilderijen en voorwerpen, en koppelt dit aan de recepten. Manon Henzen, culinair historica en eigenaar van historisch kookatelier eet!verleden, bewerkte twintig tongstrelende recepten voor de moderne keuken. Zo kan iedereen de smaak van de zeventiende eeuw ontdekken.