Handboek patisserie

Alle regels van de kunst in de praktijk
Ferrandi

 69,90

Let op! In herdruk, verwacht rond 11-09-2023

• 235 RECEPTEN
• 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN
• STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO’S
• RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN
• SCHITTERENDE FOTOGRAFIE

Tarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, crème brûlée en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie – van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Opéra-taart – zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd.

1500 TECHNIEKEN
Leer hoe je gebak, taarten, crèmes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in dit
boek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijs
nemen je bij de hand.

235 KLASSIEKE RECEPTEN
Of je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken – het basisrecept – of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die creëert.

Verschijningsvorm:
Hardcover
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Sterck & De Vreese
Aantal pagina's:
656
Druk:
1
ISBN:
9789056159313
Gewicht:
4290 gram
Afmeting:
302x257x58 mm
Uitgiftedatum:
22-08-2022
Datum verwacht:
11-09-2023

Gerelateerde boeken

  • Wild & zoet

    101 seizoensdesserten met zelfgeplukte ingrediënten
    Rachel Lambert
    2023-03-27
     24,90
  • Vegan voor altijd

    De beste traditionele plantaardige recepten van de wereld
    Katharina Seiser
    2023-03-10
     29,90
  • Ontdek Piemonte

    Proeven van cultuur en gastronomie
    Gido van Imschoot
    2019-10-09
     29,90

    Ontdek Piemonte

    Piemonte betekent ‘voet van de bergen’. Deze streek grenst aan de Alpen, Frankrijk en Zwitserland. De unieke ligging kleurt het uitzicht tot op vandaag: elke vallei en heuvel lijkt wel bezaaid met fraaie kastelen, torens, buitenhuizen en monumenten.

    Maar er is meer. Piemonte betekent ook gastronomie. Hier vind je de lekkerste noten, de kleurrijkste paprika’s, tientallen soorten gedroogde en gekookte salami’s, berghammen, sappig fruit, heerlijke wijn, de grootste keuze aan kazen van heel Italië en verschillende soorten rijst. Onvergetelijk zijn de truffelmarkten in Alba, Asti en Canelli.

    Met Ontdek Piemonte heeft culinair journalist en Master Sommelier Gido van Imschoot de ideale inspiratiegids geschreven. Boordevol praktische reisinformatie, de belangrijkste bezienswaardigheden en adresjes om te eten, te slapen en uiteraard om wijn te proeven.

     29,90
  • Dineren in Rome

    Een geschiedenis van de Romeinse wereld in één maaltijd
    Andreas Viestad
    2023-06-01
     24,50