Het brein dagboek

Kaja Nordengen 

 17,90

In dit handzame boekje heeft Kaja Nordengen haar allerbeste tips verzameld hoe je dagelijks op een eenvoudige en leuke manier kunt oefenen om de conditie van je hersenen te verbeteren. Besteed elke dag een paar minuten aan het doen van een opdracht – leer iets nieuws, zet je telefoon uit, los een IQ-raadsel op of loop een andere route naar huis.
Gun je hersenen een betere gezondheid.
Dit dagboek is niet jaarafhankelijk en je kunt op elk moment beginnen.

Kaja Nordengen is al haar hele leven gefascineerd door onze hersenen. Ze begon op jonge leeftijd met de studie neurologie, gepromoveerde daarna en inmiddels werkt ze als arts, onderzoeker en docent. Daarnaast is ze auteur van meerdere populaire boeken en geeft ze lezingen over de wondere werking van ons brein.

Verschijningsvorm:
Hardcover
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Uitgeverij Noordboek
Aantal pagina's:
152
Druk:
1
ISBN:
9789056153144
Gewicht:
339 gram
Afmeting:
197x137x19 mm
Uitgiftedatum:
26-06-2023

Gerelateerde boeken

 • Het Grote Zen Doe Boek

  Van aandacht tot Zen. Alles over leven in balans
  Arno van Haren, Suzan van Lieshout
   35,00
 • Gebak met groenten

  45 recepten voor zoet gebak en desserts
  Eveline Versluys
   24,95

  Gebak met groenten

  In Gebak met groenten neemt Vegamuze (Eveline Versluys) je mee naar de wondere wereld van zoet gebak en desserts met groenten. Brownies met courgette? Koekjes met broccoli? Of wat dacht je van crème brûlée met pompoen? Niets is te gek voor Vegamuze! In dit unieke bakboek leer je hoe je het allerlekkerste vegan gebak op tafel kunt toveren, en dat allemaal met groenten in de hoofdrol. Aan de hand van 45 inspirerende recepten, een explosie aan persoonlijke anekdotes en baktips ontdek je hoe lekker zoet gebak met groenten kan zijn. Van klassieke desserts als Boules de Berlins en wortelcake, tot inventieve en knotsgekke toetjes zoals glühweincake met witloof en cheesecake met asperges.

   24,95
 • Gif in uw voeding

  E-nummers en hun bijwerkingen
  Jan Dries
   24,90

  Gif in uw voeding

  Op de ingrediëntenlijst van zowat alle fabrieksvoeding – van koekjes tot afbakbroodjes, van pudding tot gepelde garnaaltjes – zie je E-nummers staan. Niet minder dan 385 verschillende E-nummers komen in onze voeding terecht. De consument is zich niet bewust van de betekenis van die E-nummers, noch van de gevaarlijke bijwerkingen. Maar wat zijn E-nummers, en waarom worden ze gebruikt? De ‘E’ verwijst naar Europa, en de nummers, een getal van drie of vier cijfers, staan voor een additief. Dat is bijna altijd een chemische stof die wordt toegevoegd, zodat het product langer houdbaar is, niet verkleurt, of de smaak of geur vervangt die het verliest tijdens het productieproces. En dan eten we drie koekjes bij de gearomatiseerde thee, een diepvriespizza als avondeten en onderuitgezakt op de bank een zakje zoute chips … De hoeveelheid E-nummers die een doorsnee consument per jaar binnenkrijgt, is aanzienlijk. Deze chemische stoffen werken op elkaar in en belasten onze organen.

   24,90
 • Ontwerp je eigen voedselbostuin

  Klimaatrobuust en biodivers
  Evelyn De Bruecker
   27,90