Vogels van Europa
€ 39,90
Vogels van Europa is een gemakkelijk te gebruiken, praktische en toegankelijke gids over alle vogels van Europa. Met meer dan 900 soorten, geïllustreerd met meer dan 4.700 foto’s en inclusief 540 kaarten gemaakt in samenwerking met Birdlife International is dit de meest uitgebreide, gezaghebbende en ambitieuze fotogids die ooit is gemaakt. De gedetailleerde beschrijvingen van het verenkleed maken de determinatie van alle vogels mogelijk – man, vrouw, broedend, niet-broedend, volwassen en onvolwassen, evenals onderscheidende ondersoorten. Voor natuurliefhebbers en vogelaars van elk niveau zijn duidelijke teksten en details over verspreidingsgebied, status en habitat toegevoegd, en een ongeëvenaarde selectie foto’s. De foto’s zijn natuurgetrouw en informatief én een lust voor het oog, waardoor dit een prachtig boek is om van te genieten.
De auteurs zijn internationaal gerenommeerde vogelexperts en fotografen. Zij hebben tientallen belangrijke vogelpublicaties op hun naam staan.
‘Een geweldig overzichtelijke gids en superfijn naslagwerk dat ik iedere dag gebruik!’
– Paul Böhre, samensteller Roots Vogelmagazine
“Een indrukwekkende vogelgids die tegemoet komt aan alle wensen van de moderne vogelaar” – recensie de Visdief
“De nieuwe bijbel” – Roots Podcast
Gerelateerde boeken
-
50 knopen die je moet kennen
Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen, kamperen en veel meer€ 15,00 -
Eetbare bomen en struiken
Lekkers uit de natuur
In het bos, in je eigen tuin of in het park – overal groeien bomen en struiken die je lokken met hun heerlijke vruchten. En ook met hun knoppen, bloemen, bladeren en zelfs hun boomsap kan je je menu verrijken.Zeker determineren
Meer dan 350 foto’s en kleurenillustraties tonen alle belangrijke kenmerken en helpen je de verschillende boom-en struiksoorten betrouwbaar te determineren.
Correct verzamelen
Waar mag ik verzamelen? Welke onderdelen zijn eetbaar? En hoe kom ik bij die zoete vruchten bovenin? De mand is snel gevuld dankzij enkele eenvoudige tips en trucs.
Bewerken en bereiden
Soep of salade, smoothie of likeur, drogen, karameliseren of inleggen- talrijke recepten laten zien hoe de lekkernijen uit de natuur kunnen worden verwerkt.
-