Wieden in je emotionele tuin

Overwin angst, onzekerheid, machteloosheid, boosheid, verdriet en andere negatieve emoties

 22,90

Veel mensen gaan ten onder aan een stormvloed van negatieve emoties, stress, burn-out, depressie en melancholie. Het feit dat je dit boek in de hand neemt en je hiervan bewust bent, in verzet komt en de negatieve emoties van je wilt afschudden, is een goed begin. Het is een eerste stap naar meer emotioneel evenwicht.

Als ervaren therapeut, maar ook als auteur van diverse gezondheidsboeken, heeft Jan Dries honderdduizenden de weg getoond naar het ‘zelfgenezend vermogen’ dat in ieder mens aanwezig is. Genezen begint van ‘binnenuit’ en niet van ‘buiten af’. Ieder mens kan zichzelf helpen door zijn emoties beter te begrijpen. Emoties zijn immers doelgerichte weg wijzers. Door ze te negeren wordt het lichaam fysiek belast met kwalen en gezondheidsproblemen tot gevolg.

Leer je zelf beter kennen via de vele praktische tests. Wieden in je emotionele tuin is een echt cadeau voor jezelf.
Doe er je voordeel mee!

Verschijningsvorm:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Sterck & De Vreese
Aantal pagina's:
192
Druk:
1
ISBN:
9789464710601
Uitgiftedatum:
03-11-2023
Gewicht:
326 gram
Afmeting:
232x150x18 mm
Bekijk meer informatie over de auteur(s) van deze titel:

Gerelateerde boeken

  • De verstandige kock

    De verstandige kock

    Marleen Willebrands, Alexandra van Dongen, Manon Henzen
     35,00

    De verstandige kock

    De verstandige kock, of sorghvuldige huyshoudster was een kleine honderd jaar lang dé culinaire bestseller van Nederlandse bodem. Het is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De Amsterdamse druk uit 1669 werd als sluitstuk opgenomen in het driedelige Het Vermakelijck landtleven, een handleiding voor buitenplaatsbezitters om zelfvoorzienend te zijn. Een kookboek om lekker te koken met wat de grond schaft.

    MARLEEN WILLEBRANDS, ALEXANDRA VAN DONGEN EN MANON HENZEN
    De verstandige kok Lekker koken met wat de grond schaft Marleen Willebrands, neerlandica en culinair-historisch deskundige, hertaalde 194 recepten in modern-Nederlands en geeft uitgebreide achtergrondinformatie bij dit bijzondere kookboek. Alexandra van Dongen, kunsthistorica en conservator van Museum Boijmans Van Beuningen, beschrijft het keuken- en tafelgerei dat voorkomt in De verstandige kok aan de hand van eigentijdse schilderijen en voorwerpen, en koppelt dit aan de recepten. Manon Henzen, culinair historica en eigenaar van historisch kookatelier eet!verleden, bewerkte twintig tongstrelende recepten voor de moderne keuken. Zo kan iedereen de smaak van de zeventiende eeuw ontdekken.

     35,00
  • Plukplezier

    Een jaar lang bloemen zaaien, planten & plukken
    Angelo Dorny
     35,00
  • 50 knopen die je moet kennen

    50 knopen die je moet kennen

    Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen, kamperen en veel meer
    Marty Allen
     15,00
  • Creatief met natuur

    Creatief met natuur

    Plukken – verzamelen - verwerken
    Frank Hecker, Katrin Hecker
     17,90