De complete kleurengids voor de tuin

Francis Peeters, Guy Vandersande

 34,90

Kleuren spelen een belangrijke rol in de tuin, ze zijn bepalend voor de sfeer. De complete kleurengids voor de tuin is een rijke informatiebron voor iedereen die een tuin of border op kleur wil aanleggen. De auteurs bieden een breed én diepgaand overzicht op het gebied van planten die je op kleur kunt combineren. Voor elke situatie leggen ze uit hoe je naar eigen smaak kunt spelen met kleuren. Kies je voor blauwe, witte of rode planten, of juist voor meerdere kleuren? Wil je het hele jaar door dezelfde kleur tevoorschijn toveren? Welke planten laten zich goed combineren en welke juiste niet?

Er is daarnaast veel aandacht aan belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden, zoals de tuinaanleg, de bodem, de seizoenen, de omvang van de tuin en het gevoel dat je als tuinliefhebber wilt creëren.

Francis Peeters en Guy Vandersande zijn bekende tuinarchitecten die een aantal belangrijke titels op hun naam hebben staan. Zij halen hun inspiratie uit de hele wereld en natuurlijk uit hun eigen tuin, met meer dan 2.000 soorten en cultivars.

Verschijningsvorm:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Uitgeverij Noordboek
Aantal pagina's:
368
Druk:
1
ISBN:
9789464710168
Gewicht:
1119 gram
Afmeting:
245x186x27 mm
Uitgiftedatum:
07-06-2023

Gerelateerde boeken