Handboek patisserie

Alle regels van de kunst in de praktijk
Ferrandi

 75,00

• 235 RECEPTEN
• 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN
• STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO’S
• RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN
• SCHITTERENDE FOTOGRAFIE

Tarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, crème brûlée en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie – van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Opéra-taart – zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd.

1500 TECHNIEKEN
Leer hoe je gebak, taarten, crèmes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in dit
boek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijs
nemen je bij de hand.

235 KLASSIEKE RECEPTEN
Of je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken – het basisrecept – of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die creëert.

Uitgiftedatum:
22-08-2022
Afmeting:
303x258x57 mm
Gewicht:
4266 gram
ISBN:
9789056159313
Druk:
1
Aantal pagina's:
656
Uitgeverij:
Sterck & De Vreese
Taal:
Nederlands
Verschijningsvorm:
Hardcover

Gerelateerde boeken

  • Handboek patisserie

    Handboek patisserie

    Alle regels van de kunst in de praktijk
    Ferrandi
     75,00
  • Art and Cooking

    Art and Cooking

    Karin Gailard, Petra Hesmerg
     49,95
  • Gek op groenten!

    Gek op groenten!

    Het ultieme kookboek voor groenteliefhebbers
    Eveline Versluys, Vegamuze .
     29,90

    Gek op groenten!

    Of je nu kiest voor Pastinaak in ’t Groen, of de Theatrale bloemkool met tikka massalasaus op tafel tovert, of aan de slag gaat met het recept voor Zoete aardappel wentelteefjes en smult van een rijkelijke portie Tiramisu met Porcini, in Gek op Groenten! laat Vegamuze aka Eveline Versluys je zien én proeven hoe veelzijdig, creatief en ongelofelijk lekker koken met groenten kan zijn.
    Als gevestigde waarde in de cateringwereld weet Vegamuze als geen ander hoe je het beste in groenten naar boven haalt en hoe je kunt koken met een overvloed aan smaak. Ze deelt haar culinaire ervaring met de lezer op een speelse manier, zodat ook jouw liefde voor groenten aangewakkerd wordt.
    Verrassend inventief, van ontbijt tot diner en gewoonweg heel erg lekker: zo proefde je groenten nog nooit! De fotografie van Toos Vergote laat je alvast watertanden!

     29,90
  • De helende kracht van thee

    Van dit boek word je blij.

    Thee zetten en drinken veroorzaakt een soort blijdschap. Het is een dagelijks ritueel dat zorgt voor een ontspannend moment. Met hun helende werking bieden kruiden en bloemen een ideale ondersteuning bij heel wat ziektes en aandoeningen. De lijst is eindeloos lang: van vlozaad als eetlustremmer of weegbree tegen hooikoorts tot goudsbloem om de immuniteit te verbeteren.

    De helende kracht van thee is een bijzonder rijk boek, vol praktische tips. Naast recepten voor het lichaam, biedt het ook stof voor de geest. Het doet nadenken over de manier waarop we omgaan met ons lichaam, hoe we het voeden, en hoe we ons welbevinden kunnen versterken.

    Ann Vansteenkiste geeft in de Benelux vele workshops, cursussen theeceremonie en lezingen. Ze is kind aan huis bij topchefs om hen te adviseren bij de samenstelling van hun theekaart.

     24,95