Hoe om te gaan met depressie

40 technieken om weer controle over je leven te krijgen
James Withey

 19,90

Let op! Tijdelijk uitverkocht, verwacht rond 01-01-1970

Depressie is verschrikkelijk. Het is een ziekte die je voortdurend naar beneden probeert te halen, die je kleineert, bekritiseert, verwijten maakt, die je ondraaglijke pijn bezorgt, je van je motivatie en concentratie berooft, slapeloze nachten en geheugenverlies veroorzaakt en je kan doden. Toen ik voor het eerst ziek werd van depressie, was ik wanhopig om te weten wat ik moest doen. Wat moest ik tegen mezelf zeggen? Hoe krijg ik iets onder controle dat onbeheersbaar is?

James Withey is opgeleid als counselor en heeft vijftien jaar gewerkt in de verslavings- en daklozenzorg en in de geestelijke gezondheidszorg. Hij leeft met depressie en angst en schrijft en spreekt over geestelijke gezondheid.

Afmeting:
215x140x15 mm
Gewicht:
221 gram
ISBN:
9789056157050
Verschijningsvorm:
Paperback
Druk:
1
Aantal pagina's:
128
Uitgeverij:
Uitgeverij Noordboek
Taal:
Nederlands
Uitgiftedatum:
06-03-2023
Datum verwacht:
01-01-1970

Gerelateerde boeken

  • Compendium van rituele planten in Europa

    Compendium van rituele planten in Europa

    Marcel De Cleene, Marie Claire Lejeune
     130,00
  • Hoe om te gaan met angst

    Hoe om te gaan met angst

    40 technieken om weer controle over je leven te krijgen
    James Withey
     19,90
  • De verstandige kock

    De verstandige kock

    Marleen Willebrands, Alexandra van Dongen, Manon Henzen
     35,00

    De verstandige kock

    De verstandige kock, of sorghvuldige huyshoudster was een kleine honderd jaar lang dé culinaire bestseller van Nederlandse bodem. Het is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De Amsterdamse druk uit 1669 werd als sluitstuk opgenomen in het driedelige Het Vermakelijck landtleven, een handleiding voor buitenplaatsbezitters om zelfvoorzienend te zijn. Een kookboek om lekker te koken met wat de grond schaft.

    MARLEEN WILLEBRANDS, ALEXANDRA VAN DONGEN EN MANON HENZEN
    De verstandige kok Lekker koken met wat de grond schaft Marleen Willebrands, neerlandica en culinair-historisch deskundige, hertaalde 194 recepten in modern-Nederlands en geeft uitgebreide achtergrondinformatie bij dit bijzondere kookboek. Alexandra van Dongen, kunsthistorica en conservator van Museum Boijmans Van Beuningen, beschrijft het keuken- en tafelgerei dat voorkomt in De verstandige kok aan de hand van eigentijdse schilderijen en voorwerpen, en koppelt dit aan de recepten. Manon Henzen, culinair historica en eigenaar van historisch kookatelier eet!verleden, bewerkte twintig tongstrelende recepten voor de moderne keuken. Zo kan iedereen de smaak van de zeventiende eeuw ontdekken.

     35,00
  • Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard

    Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard

    Wijn, natuur, cultuur, gastronomie
    Gido van Imschoot
     29,95

    Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard

    Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard neemt je mee voor korte ontdekkingstochten in eigen land, en over de grens bij onze buren. Gido Van Imschoot zocht gastvrije wijnbouwers uit in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Zij laten je met plezier kennismaken met hun domein, hun wijn en hun passie. De wijnboeren reiken ook tips aan over unieke plekken, waar je lekker kunt eten, en de mooiste wandel- en fietspaden in de regio.

    Geniet op het terras van de Apostelhoeve, waar je een heerlijk uitzicht hebt op de stad Maastricht of wandel met Nicolas door zijn golvende wijngaarden rond Domaine des Hêtres in de regio Luik. Ruik en proef de zilte Zeeuwse lucht waar Johan met passie zijn heerlijke wijnen maakt of laat je verrassen door de ‘Urban Winery’ op honderd meter van de Onze-Lieve-Vrouwetoren in Antwerpen …

    Gido Van Imschoot is Master Sommelier, culinair journalist, Belgisch Wijnambassadeur en erevoorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers

     29,95