Hoe om te gaan met depressie
€ 19,90
Depressie is verschrikkelijk. Het is een ziekte die je voortdurend naar beneden probeert te halen, die je kleineert, bekritiseert, verwijten maakt, die je ondraaglijke pijn bezorgt, je van je motivatie en concentratie berooft, slapeloze nachten en geheugenverlies veroorzaakt en je kan doden. Toen ik voor het eerst ziek werd van depressie, was ik wanhopig om te weten wat ik moest doen. Wat moest ik tegen mezelf zeggen? Hoe krijg ik iets onder controle dat onbeheersbaar is?
James Withey is opgeleid als counselor en heeft vijftien jaar gewerkt in de verslavings- en daklozenzorg en in de geestelijke gezondheidszorg. Hij leeft met depressie en angst en schrijft en spreekt over geestelijke gezondheid.
Gerelateerde boeken
- 
	Eetbare bomen en struiken€ 22,50Lekkers uit de natuur 
 In het bos, in je eigen tuin of in het park – overal groeien bomen en struiken die je lokken met hun heerlijke vruchten. En ook met hun knoppen, bloemen, bladeren en zelfs hun boomsap kan je je menu verrijken.Zeker determineren Meer dan 350 foto’s en kleurenillustraties tonen alle belangrijke kenmerken en helpen je de verschillende boom-en struiksoorten betrouwbaar te determineren. Correct verzamelen Waar mag ik verzamelen? Welke onderdelen zijn eetbaar? En hoe kom ik bij die zoete vruchten bovenin? De mand is snel gevuld dankzij enkele eenvoudige tips en trucs. Bewerken en bereiden Soep of salade, smoothie of likeur, drogen, karameliseren of inleggen- talrijke recepten laten zien hoe de lekkernijen uit de natuur kunnen worden verwerkt. 
- 
	Gebak met groenten€ 24,95In Gebak met groenten neemt Vegamuze (Eveline Versluys) je mee naar de wondere wereld van zoet gebak en desserts met groenten. Brownies met courgette? Koekjes met broccoli? Of wat dacht je van crème brûlée met pompoen? Niets is te gek voor Vegamuze! In dit unieke bakboek leer je hoe je het allerlekkerste vegan gebak op tafel kunt toveren, en dat allemaal met groenten in de hoofdrol. Aan de hand van 45 inspirerende recepten, een explosie aan persoonlijke anekdotes en baktips ontdek je hoe lekker zoet gebak met groenten kan zijn. Van klassieke desserts als Boules de Berlins en wortelcake, tot inventieve en knotsgekke toetjes zoals glühweincake met witloof en cheesecake met asperges. 






