Op redens oer

 10,00

Verschijningsvorm:
Paperback
Taal:
Fries
Uitgeverij:
Uitgeverij Bornmeer
Aantal pagina's:
254
Uitgiftedatum:
01-01-2008
Gewicht:
290 gram
Afmeting:
190x125x23 mm
ISBN:
9789056151829
Bekijk meer informatie over de auteur(s) van deze titel:

Gerelateerde boeken

 • Útsicht

  Aggie van der Meer
   23,50
 • De tuinen van licht

  Els Launspach
   27,50
 • Gedichten

  Bloemlezing en vertaling door Piet Thomas
  Rainer Maria Rilke
   24,95
 • Fwiet! Fwiet!

  De passie van het vogelkijken
  Begijn Le Bleu
   22,50

  Fwiet! Fwiet!

  Begijn Le Bleu is een bekend cabaretier, maar zijn grote passie is vogels kijken. In Fwiet! Fwiet! verkent hij met zijn fijne pen de wonderlijke wereld van vogels en vogelaars. Je leert waarom de frêle pootjes van vogels niet bevriezen, waaraan de snip zijn naam dankt, wat takkelingen zijn of honkmannen. En er is meer. Begijn is een meester van het woord. Hij maakt je deelgenoot van zijn ervaringen én zijn passie. Wanneer hij beschrijft hoe een rietzangertje als een acrobaat zit te wiegen op een rietstengel, begrijp je zijn verwondering over zoveel eenvoudige schoonheid. Je hebt spijt dat je niet zelf de groenling ziet wegfladderen als een vliegend kleurboekje van groene en gele spatten.
  In dit boek zijn QR-codes opgenomen die leiden naar de succesvolle podcast-reeks Fwiet! Fwiet! Urenlang luisterplezier voor vogelaars, natuurliefhebbers en iedereen die meer willen weten over alles wat vliegt en veren heeft.
  Begijn Le Bleu won in 2005 de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Het was de start van een succesvolle carrière als stand-up comedian en cabaretier.

   22,50