De ademhalingsrevolutie

Train jezelf om goed te ademen om angst te overwinnen en je innerlijke rust te vinden
Yolanda Barker

 18,90

Ademhaling is de kern van alles wat we doen. Adem is leven. De ademhalingsrevolutie is een krachtige en inspirerende gids voor ademhalingsoefeningen die de symptomen van angst, stress en depressie kunnen verlichten. Gefundeerd in de wetenschap en verrijkt met gevoel, begrip en persoonlijke ervaring, biedt het een toegankelijk zevendaags programma van oefeningen die echt levensveranderend kunnen zijn.

Yolanda Barker is schrijfster en filmregisseuse. Ze is ook een ervaren yogalerares die in India is opgeleid.

Dit inspirerende boek bevat een zevendaags programma met praktische oefeningen. Gebaseerd op haar eigen ervaringen met angst en depressie, deelt de auteur ademhalingsoefeningen om stress te verlichten, beter te slapen en kalmte te brengen in moeilijke situaties. – Healthy Living Magazine

Afmeting:
214x141x16 mm
Gewicht:
267 gram
ISBN:
9789056159405
Druk:
1
Aantal pagina's:
176
Uitgeverij:
Uitgeverij Noordboek
Taal:
Nederlands
Verschijningsvorm:
Paperback
Uitgiftedatum:
16-09-2022

Gerelateerde boeken

  • Creatief met natuur

    Plukken – verzamelen - verwerken
    Frank Hecker, Katrin Hecker
     17,90
  • Ontwerp je eigen ecologische siertuin

    Klimaatrobuust en biodivers
    Herman Dierickx
     39,90
  • Tomaat

    Zelfgekweekt smaakt beter
    Angelo Dorny
     27,50

    Tomaat

    ‘Tomaat. Zelfgekweekt smaakt beter’ brengt een ode aan de zuiderse vrucht die al jaren een vaste plaats heeft in onze eetcultuur. Tomaten zijn onmisbare ingrediënten in pastaschotels, tapenades of pizza’s. Maar heb je ooit een zelfgekweekte tomaat geproefd, zongerijpt op een warm balkon, in een kas of in volle grond? Wat een smaakexplosie, wat een sensatie! Als er al een vrucht is die zoveel beter smaakt als je deze zelf kan telen, dan is het wel de tomaat.
    Maar hoe begin je eraan? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten tot de oogst in de zomer: Angelo geeft alle tips en tricks mee die hij als doorgewinterde moestuinier verzamelde. Hij selecteerde vijftig oude en nieuwe variëteiten met bijzonder veel smaak. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, vormen het sluitstuk van dit boek: de tuin op tafel in de praktijk.

    Angelo Dorny is tuinspecialist en groenjournalist. Hij enthousiasmeert duizenden mensen via zijn boeken en sociale media. Hij teelt al ruim twintig jaar tomaten.

     27,50
  • Planten en kruiden voor de geest

    Voor meer energie, een beter geheugen en emotioneel evenwicht
    Elaine Perry, Nicolette Perry
     24,95