Klootzakken, hufters en eikels

En hoe je ermee om kunt gaan
Maxime Rovere

 19,90

Heb je een intimiderende klootzak (m/v/x/) in je omgeving? Wil je van die hufter af? Het is mogelijk om effectief weerstand te bieden aan de belastende bullshit die de eikels over je uitstorten.

Maar eerst moet je je eigen emoties onder ogen komen – waarom laat je je zo intimideren? – dan pas heb je de ruimte om af te rekenen met de eikels zelf. Dit boek legt uit hoe je dat doet. De kunst is om je situatie te doorzien en niet zelf een klootzak te worden in je strijd. Beter is het om anderen te overtuigen dat zij medeplichtig zijn als ze blijven toekijken en speels verzet te bieden.

Een handig filosofieboek dat helpt om intimiderende hufters, die er altijd zullen zijn, op afstand te houden. Ook lezenswaardig als er een hufter in jezelf schuilt. Dit boek verscheen al in meer dan tien talen.

Maxime Rovere is als filosoof verbonden aan de École Normale Supérieure (ens) en aan de Katholieke Universiteit van Rio de Janeiro. Hij is een Spinozakenner. In het Nederlands verscheen eerder van zijn hand het boek Spinozaland.

Verschijningsvorm:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Noordboek
Aantal pagina's:
160
Druk:
1
ISBN:
9789464710977
Uitgiftedatum:
01-12-2023
Gewicht:
251 gram
Afmeting:
216x142x16 mm

Gerelateerde boeken