Vooruit met de geit!

Belevenissen van een bedreigd dierenbeschermer

 17,90

Karen Soeters is dierenbeschermer. Met originele acties redt zij dieren en bereikt zij een groot publiek. Soms vliegen er stenen door de ruiten van haar huis en stromen de doodsbedreigingen binnen. Op meeslepende en soms ook ontroerende wijze vertelt Soeters hoe zij strijdt voor een diervriendelijke wereld. We treffen haar aan opgesloten in een bloedhete auto – het overkomt honden regelmatig – en liggend in het stro terwijl de geredde zeug Sam elf biggetjes baart. Met een verborgen camera trekt Soeters eropuit om te filmen bij slachthuizen, op veemarkten en bij hondenfokkers. In oorlogsgebieden trotseert ze haar angst en ontmoet ze bijzondere dierverzorgers.

Een hartverwarmend boek van een activist die dieren een stem geeft.

Karen Soeters is oprichter van House of Animals. Met deze organisatie zet ze zich in om een einde te maken aan dierenleed, onder meer door het doen van onderzoek naar misstanden rond dieren. Eerder was ze directeur van de Nicolaas G. Pierson Foundation, het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren. Ze publiceerde onder meer ‘Rotbeest!’ en (met Pim Martens en Maarten Reesink) ‘Dierzaamheid’.

‘Moed en mededogen – Karen Soeters bewijst op aangrijpende wijze hoe ieder levend wezen telt. Niet alleen voor het dier dat gered wordt, maar voor onze menselijkheid en daarmee voor ons allemaal! Een must-read voor iedereen die elke levende ziel van waarde acht.’ – Arthur Japin

Karen Soeters is een van de bekendste Nederlandse dierenactivisten. Met haar organisatie House of Animals voert ze op spraakmakende wijze actie voor meer dierenwelzijn. Deze video geeft een beeld van haar werk.

Afmeting:
215x140x18 mm
Gewicht:
262 gram
Aantal pagina's:
176
ISBN:
9789056158637
Druk:
1
Uitgeverij:
Noordboek
Taal:
Nederlands
Verschijningsvorm:
Paperback
Uitgiftedatum:
25-11-2022
Bekijk meer informatie over de auteur(s) van deze titel:

Gerelateerde boeken