Wieden in je emotionele tuin

Overwin angst, onzekerheid, machteloosheid, boosheid, verdriet en andere negatieve emoties

 22,90

Veel mensen gaan ten onder aan een stormvloed van negatieve emoties, stress, burn-out, depressie en melancholie. Het feit dat je dit boek in de hand neemt en je hiervan bewust bent, in verzet komt en de negatieve emoties van je wilt afschudden, is een goed begin. Het is een eerste stap naar meer emotioneel evenwicht.

Als ervaren therapeut, maar ook als auteur van diverse gezondheidsboeken, heeft Jan Dries honderdduizenden de weg getoond naar het ‘zelfgenezend vermogen’ dat in ieder mens aanwezig is. Genezen begint van ‘binnenuit’ en niet van ‘buiten af’. Ieder mens kan zichzelf helpen door zijn emoties beter te begrijpen. Emoties zijn immers doelgerichte weg wijzers. Door ze te negeren wordt het lichaam fysiek belast met kwalen en gezondheidsproblemen tot gevolg.

Leer je zelf beter kennen via de vele praktische tests. Wieden in je emotionele tuin is een echt cadeau voor jezelf.
Doe er je voordeel mee!

Verschijningsvorm:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgeverij:
Sterck & De Vreese
Aantal pagina's:
192
Druk:
1
ISBN:
9789464710601
Uitgiftedatum:
03-11-2023
Gewicht:
326 gram
Afmeting:
232x150x18 mm
Bekijk meer informatie over de auteur(s) van deze titel:

Gerelateerde boeken

  • Vegan gastronomie

    Andreas Lieb, Hansi Heckmair, Sebastian Copien
     49,90
  • Tomaat

    Tomaat

    Zelfgekweekt smaakt beter
    Angelo Dorny
     27,50

    Tomaat

    ‘Tomaat. Zelfgekweekt smaakt beter’ brengt een ode aan de zuiderse vrucht die al jaren een vaste plaats heeft in onze eetcultuur. Tomaten zijn onmisbare ingrediënten in pastaschotels, tapenades of pizza’s. Maar heb je ooit een zelfgekweekte tomaat geproefd, zongerijpt op een warm balkon, in een kas of in volle grond? Wat een smaakexplosie, wat een sensatie! Als er al een vrucht is die zoveel beter smaakt als je deze zelf kan telen, dan is het wel de tomaat.
    Maar hoe begin je eraan? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten tot de oogst in de zomer: Angelo geeft alle tips en tricks mee die hij als doorgewinterde moestuinier verzamelde. Hij selecteerde vijftig oude en nieuwe variëteiten met bijzonder veel smaak. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, vormen het sluitstuk van dit boek: de tuin op tafel in de praktijk.

    Angelo Dorny is tuinspecialist en groenjournalist. Hij enthousiasmeert duizenden mensen via zijn boeken en sociale media. Hij teelt al ruim twintig jaar tomaten.

     27,50
  • Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard

    Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard

    Wijn, natuur, cultuur, gastronomie
    Gido van Imschoot
     29,95

    Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard

    Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard neemt je mee voor korte ontdekkingstochten in eigen land, en over de grens bij onze buren. Gido Van Imschoot zocht gastvrije wijnbouwers uit in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Zij laten je met plezier kennismaken met hun domein, hun wijn en hun passie. De wijnboeren reiken ook tips aan over unieke plekken, waar je lekker kunt eten, en de mooiste wandel- en fietspaden in de regio.

    Geniet op het terras van de Apostelhoeve, waar je een heerlijk uitzicht hebt op de stad Maastricht of wandel met Nicolas door zijn golvende wijngaarden rond Domaine des Hêtres in de regio Luik. Ruik en proef de zilte Zeeuwse lucht waar Johan met passie zijn heerlijke wijnen maakt of laat je verrassen door de ‘Urban Winery’ op honderd meter van de Onze-Lieve-Vrouwetoren in Antwerpen …

    Gido Van Imschoot is Master Sommelier, culinair journalist, Belgisch Wijnambassadeur en erevoorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers

     29,95
  • Drenten voor beginners

    Drenten voor beginners

    Omgaan met een eigenzinnig volk
    Rolf Mulder
     17,90