Eindelijk

Openhartig praten over de dood
Caroline Kraft, Susann Brückner

 22,90

Rouw heeft een slecht imago.
Ten onrechte! Rouw is een proces dat ons helpt met onze verliezen te leren leven. De auteurs laten zien hoe verschillend we rouwen en helderen wijdverbreide misverstanden op over wat er gebeurt als een dierbare sterft. Want rouw is niet wat we denken dat het is. Rouw kent geen regels, maar is maakbaar. Rouw doet pijn, maar is ook waardevol. Het is de hoogste tijd dat we verhalen over rouwen gaan vertellen: heftige en tedere, mooie en boze, ontroerende en verrassende verhalen. We kunnen de maatschappelijke omgang met rouw alleen veranderen door erover te praten: eindelijk.

eindelijk. openhartig praten over de dood was in Duitsland een ‘Spiegel Bestseller’.

Caroline Kraft is journaliste, stervensbegeleider en begrafenisondernemer; Susann Brückner is auteur en journaliste.
Samen maken ze de podcast endlich. Über trauer reden. Deze werd genomineerd voor de Podcast Award en gekozen als een van de beste podcasts door Zeit online.

Afmeting:
215x135x22 mm
Gewicht:
325 gram
ISBN:
9789056158002
Verschijningsvorm:
Paperback
Druk:
1
Aantal pagina's:
224
Uitgeverij:
Uitgeverij Noordboek
Taal:
Nederlands
Uitgiftedatum:
26-04-2023

Gerelateerde boeken

  • Wildplukken in de stad

    Wildplukken in de stad

    Eetbare wilde planten dicht bij huis
    Klaske Kamstra, Wross Lawrence
     19,95
  • Gif in uw voeding

    Gif in uw voeding

    E-nummers en hun bijwerkingen
    Jan Dries
     22,90

    Gif in uw voeding

    Op de ingrediëntenlijst van zowat alle fabrieksvoeding – van koekjes tot afbakbroodjes, van pudding tot gepelde garnaaltjes – zie je E-nummers staan. Niet minder dan 385 verschillende E-nummers komen in onze voeding terecht. De consument is zich niet bewust van de betekenis van die E-nummers, noch van de gevaarlijke bijwerkingen. Maar wat zijn E-nummers, en waarom worden ze gebruikt? De ‘E’ verwijst naar Europa, en de nummers, een getal van drie of vier cijfers, staan voor een additief. Dat is bijna altijd een chemische stof die wordt toegevoegd, zodat het product langer houdbaar is, niet verkleurt, of de smaak of geur vervangt die het verliest tijdens het productieproces. En dan eten we drie koekjes bij de gearomatiseerde thee, een diepvriespizza als avondeten en onderuitgezakt op de bank een zakje zoute chips … De hoeveelheid E-nummers die een doorsnee consument per jaar binnenkrijgt, is aanzienlijk. Deze chemische stoffen werken op elkaar in en belasten onze organen.

     22,90
  • Eindelijk

    Eindelijk

    Openhartig praten over de dood
    Caroline Kraft, Susann Brückner
     22,90
  • Gek op groenten!

    Gek op groenten!

    Het ultieme kookboek voor groenteliefhebbers
    Eveline Versluys, Vegamuze .
     29,90

    Gek op groenten!

    Of je nu kiest voor Pastinaak in ’t Groen, of de Theatrale bloemkool met tikka massalasaus op tafel tovert, of aan de slag gaat met het recept voor Zoete aardappel wentelteefjes en smult van een rijkelijke portie Tiramisu met Porcini, in Gek op Groenten! laat Vegamuze aka Eveline Versluys je zien én proeven hoe veelzijdig, creatief en ongelofelijk lekker koken met groenten kan zijn.
    Als gevestigde waarde in de cateringwereld weet Vegamuze als geen ander hoe je het beste in groenten naar boven haalt en hoe je kunt koken met een overvloed aan smaak. Ze deelt haar culinaire ervaring met de lezer op een speelse manier, zodat ook jouw liefde voor groenten aangewakkerd wordt.
    Verrassend inventief, van ontbijt tot diner en gewoonweg heel erg lekker: zo proefde je groenten nog nooit! De fotografie van Toos Vergote laat je alvast watertanden!

     29,90