Sterck en de Vreese
Sterck en de Vreese
Sterck & De Vreese
Sterck & De Vreese is een uitgeverij van boeken over geschiedenis, kunst, natuur en samenleving. Aangenaam kennis te maken!
Sterck & De Vreese is een uitgeverij van boeken over geschiedenis, kunst, natuur en samenleving. Aangenaam kennis te maken!
gespecialiseerd in boeken over geschiedenis, kunst, natuur en samenleving.
€ 69,90
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van al het nieuws aangaande boeken, presentaties en meer via onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van al het nieuws aangaande boeken, presentaties en meer via onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van al het nieuws aangaande boeken, presentaties en meer via onze nieuwsbrief
Maak kennis met onze auteurs
Maak kennis met onze auteurs
Maak kennis met onze auteurs
Als uitgeverij zijn wij trots op onze auteurs met diverse achtergronden en specialiteiten.
Als uitgeverij zijn wij trots op onze auteurs met diverse achtergronden en specialiteiten.
Als uitgeverij zijn wij trots op onze auteurs met diverse achtergronden en specialiteiten.
Onze auteurs
Recent verschenen
-
-
-
-
Ontwerp je eigen ecologische siertuin
Klimaatrobuust–droogteresistent-biodiversHerman Dierickx€ 39,90
Uitgelicht
Verwachte boeken
-
-
-
-
Ambachtelijk brood in zeven lessen
Ambachtelijk brood in zeven lessen leert je minstens tien verschillende soorten brood te maken, precies zoals de bakker het ook doet. Maar dit is zeker geen ‘receptenboek’: er is méér, veel meer zelfs. Want dit boek gaat ook over de technologie van het broodbakken, het hoe en waarom van het bakproces. We hebben het over tarwe en andere granen, over gist, zout, water, over oventemperaturen, over de kuip-rijs, de bol-rijs en de oven-rijs. Begrippen als opbollen, oppunten en langmaken: je leert het allemaal!
Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier, een gratis kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde voor het platform de digitale cursus ‘Zelf Brood Bakken’ die de basis vormde voor dit boek. Met Ambachtelijk brood in zeven lessen heb je een lees-, leer- en werkboek in handen waarmee je zelf de prachtigste, overheerlijke broden bakt.