Sterck en de Vreese
Sterck en de Vreese
Sterck & De Vreese
Sterck & De Vreese is een uitgeverij van boeken over geschiedenis, kunst, natuur en samenleving. Aangenaam kennis te maken!
Sterck & De Vreese is een uitgeverij van boeken over geschiedenis, kunst, natuur en samenleving. Aangenaam kennis te maken!
gespecialiseerd in boeken over geschiedenis, kunst, natuur en samenleving.
€ 69,90
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van al het nieuws aangaande boeken, presentaties en meer via onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van al het nieuws aangaande boeken, presentaties en meer via onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van al het nieuws aangaande boeken, presentaties en meer via onze nieuwsbrief
Maak kennis met onze auteurs
Maak kennis met onze auteurs
Maak kennis met onze auteurs
Als uitgeverij zijn wij trots op onze auteurs met diverse achtergronden en specialiteiten.
Als uitgeverij zijn wij trots op onze auteurs met diverse achtergronden en specialiteiten.
Als uitgeverij zijn wij trots op onze auteurs met diverse achtergronden en specialiteiten.
Onze auteurs
Recent verschenen
-
-
-
Ontwerp je eigen ecologische siertuin
Klimaatrobuust–droogteresistent-biodiversHerman Dierickx€ 39,90 -
Uitgelicht
Verwachte boeken
-
-
-
-
Ambachtelijk ijs in zeven lessen
Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie. Met een mooie afsmeltkarakteristiek: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in de mond volledig kunnen ontwikkelen. Wie wil dat nu niet? Recepten voor ijsjes die je op internet of in kookboeken vindt, voldoen zelden aan deze criteria. En dat is ook wel logisch, want er schuilt heel wat technologie achter goed ambachtelijk ijs. Je ontkomt er niet aan om wat te rekenen. Moeilijk? Nee, het rekenwerk kunnen we overlaten aan spreadsheets: je hoeft alleen maar de gewenste waardes in te vullen en er rolt zo een recept uit je rekenmodel.
Ambachtelijk ijs in zeven lessen is een lees- en leerboek ingedeeld in drie categorieën: de kunst van het ijs bereiden, de technologie daarachter, en nog een categorie met anekdotes en luchtige verhaaltjes. Van sorbets tot lekker zuivelijs en van eenvoudige tot complexe ijscreaties. Als je daar bent aanbeland en alle ijsjes, of in ieder geval meeste, zelf hebt gemaakt, kun je je een volleerd ijsmaker noemen. En je gasten zullen versteld staan!